Susanne Roerdink, tekstschrijver bij 011Online

Wie ben ik

In Groenlo, wat zoiets betekent als ‘groen bos’, zag ik voor het eerst het daglicht. Rond mijn 21e verhuisde ik naar Enschede. Meer dan 20 jaar woonde ik in Enschede, maar vanwege de liefde woon ik nu vanaf 1 september 2022 officieel in Houten. Enschede heeft mij gebracht waar ik nu ben en wie mij spreekt zal ook blijven horen dat ik een dame ben met roots uit het Oosten. Dat vind ik niet erg, meestal is het een mooi aanknopingspunt voor een gesprek.

Bij 011Online schrijf ik SEO teksten voor mkb ondernemingen en marketingbureaus.

De 011 in 011Online is ontstaan door een samenvoeging van 053 (kengetal Enschede) en 030 (kengetal Houten). 011 betekent voor mij nog meer dan twee kengetallen bij elkaar.

In de spirituele wereld is 11 namelijk een lastig maar ook een heel mooi en bijzonder getal. Dat is voor mij toepasselijk en dat mag best naar buiten stralen, want ik ben dankbaar voor alles wat mij toekomt.

Van websites naar teksten

Zelf een website maken? Dat leek mij wel interessant. In 2008 maakte ik voor de hobby, mijn eerste website. Spannend was dat en ontzettend leuk. Zo ontdekte ik de digitale wereld.

In mei 2015 studeerde ik succesvol af, bij Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor ‘Digitale Communicatie’. Een opleiding gericht op online communicatie. Daar herontdekte ik mijn liefde voor de Nederlandse taal.

Vanaf februari 2016 tot nu werk ik met veel plezier bij 011Online. Inmiddels ben ik van websites maken geswitcht naar Google geoptimaliseerde (SEO) teksten schrijven. Maar dan wel teksten die het verhaal oprecht weergeven. Ik werk voor ondernemers, die graag zichzelf blijven en ‘kwaliteit plus’ bieden aan hun klanten.

Wat mij beweegt

Met 011Online wil ik niet alleen (SEO) teksten schrijven. Ik wil ook verbinden en boompjes laten planten. Teksten schrijf ik o.a. voor duurzame en sociale bedrijven. Verbinden wil ik o.a. met mijn blog.

Ondernemers wil ik (beter) leren kennen, door ze te interviewen. Het is mooi als andere ondernemers door de artikelen elkaar ook (beter) leren kennen. Ik hou van groen, daarom laat ik telkens bij een aantal tekstopdrachten enkele boompjes planten.

Wat heb ik met boompjes?

Op mijn eigen authentieke manier wil ik meewerken aan een fijne gezonde wereld. Dit doe ik als ondernemer met simpele dingen:

  • Alle afstanden onder de vijftien kilometer fiets ik.
  • Als ik print gebruik ik FSC printpapier.
  • Ik bankier bij de duurzame ASN bank.
  • Op mijn thuiswerkplek maak ik gebruik van groene stroom en zo groen mogelijk CO-2 gecompenseerd gas van Pure Energie.
  • Jaarlijks compenseer ik, -eigen inschatting- op basis van internetinfo, mijn zakelijke CO-2 uitstoot voor afval, mobiliteit en transport bij TreesforAll.
  • In 2016 heb ik met een klein bedrag RankaBrand gesponsord.
  • In 2017 heb ik Stichting Kansarme Kinderen Nederland gesponsord.
  • De 011Online website is groen gehosted.
  • Bij enkele tekstopdrachten laat ik telkens boompjes planten.

Spreekt mijn verhaal jou aan? Dan nodig ik je bij deze uit om met mij op LinkedIn te connecten. Heb je vragen? Of wil je een keertje bellen? Neem gerust contact op!

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org