Het jaar 2023 is van start! In 2022 was het voor mij het jaar van een sterke basis bouwen. Verhuizen, samenwonen, nestelen en vooral voelen, wat past niet (meer) bij mij en wat wel? Dat heeft ook invloed op 011Online. Het aanbod op mijn website is nu nog specifieker. Mijn beeld is scherp en dat geeft rust. Net zoals het wandelen over de Utrechts Heuvelrug mij rust geeft. Heerlijk!

Alleen wat voor mij helder is, hoeft dat niet voor jou te zijn. Daarom geef ik je hier een idee van wat ik zoal schrijf en waar ik graag meer van wil:

Zoals je ziet, houd ik van speelsheid, creativiteit, emotie, gevoel en passie. Niet alles kan altijd in één tekst, maar dat is niet erg. Er sijpelt verder soms openheid door de woorden heen als het past. Daarbij weet ik ook nog eens wat over vindbaar zijn in Google. Twijfel je of een onderwerp bij mij past of dat ik de tekstschrijver ben die ook bij jou past? Stuur mij dan een berichtje of bel even. Als ik voel dat ik niet de juiste tekstschrijver ben, ben ik daar eerlijk over. Anders is het klunen en dat maakt mij ook niet blij. Weet je (bijna) zeker dat ik de juiste ben? Leuk! Dan mag je mij ook bellen of mailen😉

Blogartikelen op de mail over inspirerend ondernemen!
Alleen wanneer er nieuws van 011Online is over inspirerend ondernemen!
Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord, dat ik met zorg jouw gegevens verwerk. Vind je de 011Online mail toch niet leuk? Uitschrijven is simpel.