De opbrengst?

Door de berichtjes op Facebook en LinkedIn heb ik al veel reacties, likes en privéberichtjes mogen ontvangen. Er zijn mensen die hebben aangegeven dat ze me hebben aanbevolen bij iemand. Tips, netwerkvoorstellen, complimenten en veel succeswensen. Allemaal ontzettend fijn om te ontvangen! Ik heb nu een afspraak met een netwerkclub en een netwerker in de agenda staan. Ik heb er zin in!

Ook ga ik naar het Ladies Business Event in Enschede en naar de open dag van het MST, het ziekenhuis in Enschede. Het eerste om in contact te komen met mijn doelgroep: zzp’ers waar ik graag websites en teksten voor maak. Het tweede om meer zicht te krijgen op wat er speelt bij instellingen die ik graag communicatieadvies zou willen geven. Daarnaast wil ik in de week van de zorg en welzijn een zorginstelling bezoeken.

Ondertussen…

Ondertussen heb ik de Facebookpagina van een betere profielfoto en omslagfoto voorzien. Ook ben ik met mijn marktonderzoek bezig de doelgroep goed in kaart te krijgen. Verder heb ik nog een beetje ruzie gemaakt met de laptop, maar het is inmiddels bijgelegd met behulp van een mediator / vriend.

En nu, een opdracht?

En nu de vaart er dus in blijven houden. Ik ben een pitch aan het voorbereiden, spannend! Dus, al een opdracht binnen? Nee dat niet. Maar ik ben flink aan het zaaien!*

Inmiddels zijn de eerste opdrachten natuurlijk al wel binnen, maar ik wil je graag de tip meegeven: blijf netwerken. Want dat is wat wel heb geleerd. Offline is ook belangrijk. Zeker als je duurzame websites realiseert😉. Wil je ook gaan ondernemen? En weet je niet hoeveel tijd je denkt kwijt te hebben? Misschien heb je dan iets aan het artikel over het ideale aantal uren voor een zzp’er.

053Online Susanne Roerdink

Tot het volgende bericht en met groene groet,

Susanne Roerdink, zzp’er 053Online

Realiseert Unieke Groene Websites

Inspiratie op de mail over leuker ondernemen!
Elke maand een interview met een inspirerende duurzame, sociale of gewoon (ontzettend) leuke ondernemer!
Door op de knop te drukken ga je ermee akkoord, dat ik met zorg jouw gegevens verwerk. Vind je de 011Online mail toch niet leuk? Uitschrijven is simpel.